Αρχική Συμβαίνουν στην Πόλη Κοινωνικά Αντιπεριφερειάρχης Υγείας ο συμπολίτης μας Γιάννης Κεχρής.

Αντιπεριφερειάρχης Υγείας ο συμπολίτης μας Γιάννης Κεχρής.

Σε νέα θέση ευθυνής ο εντατικολόγος, Διευθυντής και συνδημότης μας Γιάννης Κεχρής, καθώς ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης τον όρισε Αντιπεριφερειάρχη υγείας σε μια τόσο κρίσιμη και απαιτητική συγκυρία.

Δείτε την ανακοίνωση του Γιάννη Κεχρή σε κοινωνικό δίκτυο.

Η απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και εκλεκτού φίλου και συναδέλφου ιατρού, Giorgos Patoulis, να μου εμπιστευτεί τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία και σε ένα σύνθετο και απαιτητικό, αλλά ταυτόχρονα γνώριμο και ιδιαίτερα αγαπητό πεδίο, αποτελεί για εμένα εξαιρετικά μεγάλη τιμή και ευθύνη. Τον ευχαριστώ θερμά και δεσμεύομαι, ότι θα εργαστώ αγόγγυστα, προκειμένου να δικαιώσω την επιλογή του.

Εν μέσω πανδημίας και με το τέταρτο κύμα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η Περιφέρεια Αττικής αναμφίβολα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Από την πρώτη στιγμή με στοχευμένες κινήσεις και παρεμβάσεις λαμβάνει σωρεία μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού CoViD-19, την ενδυνάμωση της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας, αλλά και την ενίσχυση των πληγέντων από την υγειονομική κρίση. Ενέργειες που αποτελούν, άλλωστε, σαφή προεκλογική δέσμευση της Περιφερειακής Αρχής και εκφράζουν το κοινό μας όραμα για την Αττική του μέλλοντος.

Έτσι, λοιπόν, κι εγώ, όπως το έπραξα απαρέγκλιτα σε όλη την πολιτική μου διαδρομή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα τιμήσω στο ακέραιο την αποστολή που μου ανατέθηκε και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Και είμαι σίγουρος, ότι μαζί με όλους τους εκλεκτούς συνεργάτες και συνοδοιπόρους, αλλά και τους υπαλλήλους, που στελεχώνουν τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, θα δώσουμε από κοινού τη μάχη για την καλύτερη υγειονομική θωράκιση της Αττικής μας.

Χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς παρενθέσεις και αστερίσκους, να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από δύο χρόνια. Για την Αττική που δικαιούμαστε και μας αξίζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας δημοτών για την τύχη του ευκάλυπτου στο «Μ. Μαρσώ»

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχωρούν κάτοικοι του Χολαργού και συνδημότες μας για την τύχη του ευκάλυπτου μέσα στο γήπεδο του Μ.Μαρσώ στο Χολαργό.

Έχτισαν και το καπάκι από δοχείο στο δρόμο της Βεντούρη

Τις φωτογραφίες που βλέπετε μας έστειλε αναγνώστης μας με την κατάσταση που επικρατεί στο δρόμο της οδού Βεντούρη μετά από έργα που...

Αφιέρωμα του gastronomos σε πιτσαρία του Χολαργού!

Lucinda: Φάγαμε στην ολοκαίνουργια πιτσαρία του Χολαργού. Τρεις επιτυχημένοι εστιάτορες ένωσαν τις δυνάμεις τους και...

ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ(ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ),ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΞΑΝΑ!

Το περίπτερο που βρίσκεται στην Ολυμπιάδα,(Πλ. Ελευθερίας),επαναλειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, μετά από παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος που παρέμεινε κλειστό.

Recent Comments