Αρχική Συμβαίνουν στην Πόλη Κοινωνικά ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ!

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη μελέτη, που θα οδηγήσει στην κατασκευή πολυώροφων σχολικών μονάδων στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου,(Παναγιώτου& Αργυροκάστρου),στου Παπάγου.

Αστυνομικοί συνόδευσαν τους υπεύθυνους για τη μελέτη λόγω της σφοδρής αντίθεσης των περιοίκων καθώς και της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων του Παπάγου για την κατασκευή συγκροτήματος ,που βάναυσα αλλοιώνει το περιβάλλον και καταστρέφει πράσινο πενήντα ετών.

Σημαντικό επιχείρημα των κατοίκων αποτελεί το γεγονός ότι σε απόσταση τριακοσίων μέτρων από το σημείο ανέγερσης ,υπάρχει δημοτικό και νηπιαγωγείο καθώς επίσης ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη μελέτη που να τεκμηριώνει ότι η κοινότητα Παπάγου χρειάζεται την κατασκευή νέου σχολείου!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Απαράδεκτο, υπάρχει ηδη μελέτη για το 2ο/3ο Δημοτικό σχολείο Παπάγου που την τρώει η σκόνη για ανεγερση κτιριου και αιθουσών, και μιλαμε για καινούριο σχολείο στην καρδιά του οικιστικου ιστου του Παπάγου, δίπλα στο άλλο; Μεσα στα σπίτια; Και να θυσιαστεί ενα ολόκληρο πάρκο; Λάθος απόφαση!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Κεφάλαιο: Οδοί! Άλλη μία παραμελημένη πινακίδα.

Κι άλλες φορές εχουμε σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί με τις πινακίδες των οδών σε Παπάγο και Χολαργό. Μία όμως που μας...

Δημήτρης Οικονόμου: ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ -ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ.ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΆΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ!

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ -ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΆΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ! Του Δημήτρη Οικονόμου Χειρουργού Οδοντιάτρου

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της Πολιτεία Παπάγου Χολαργού.

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της τοπικής εφημερίδας ¨Πολιτεία Παπάγου Χολαργού¨ με τίτλο: Στάθμευση - Κυκλοφοριακό Να δώσουμε άμεσα λύσεις.

Nέα περιστατικά “απάτης” σε Παπάγο και Χολαργό για να εισβάλλουν στα σπίτια μας

Την παρακάτω ανακοίνωση είδαμε σε σελίδα του διαδικτύου και σας τη μεταφέρουμε καθώς όλοι μας πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να...

Recent Comments