Αρχική Συμβαίνουν στην Πόλη Κοινωνικά Εγκαταλελειμένο το Μεγάλο Πάρκο Παπάγου!

Εγκαταλελειμένο το Μεγάλο Πάρκο Παπάγου!

‘Ένα από ομορφότερα σημεία της πόλης μας, είναι το Μεγάλο Πάρκο Παπάγου.

Πρόκειται για την καρδιά του Παπάγου μας! Είναι το μέρος που μας χαρίζει υψηλή ποιότητα ζωής, με την ησυχία ,το πράσινο και τον ίσκιο από τα ψηλά καταπράσινα δέντρα του, τα μονοπάτια που μας επιτρέπει να εξερευνήσουμε κάθε του σημείο, αλλά και τις εγκαταστάσεις άθλησης και αναψυχής.

Το διάστημα της καραντίνας, το επισκεφτήκαμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά για τον απογευματινό μας περίπατο, για τη βόλτα μας με τον τετράποδο φίλο μας ή με τα παιδιά μας! Για πολλούς από εμάς είναι το καταφύγιο μας, το κάστρο των παιδικών μας χρόνων, οι πρώτες εφηβικές βόλτες μας αλλά και το σημείο συνάντησης για τα παιδιά ή τα εγγόνια μας. Δεν είναι κρίμα αυτός ο κύκλος να σταματήσει;;;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η πρώτη εικόνα που αντικρίζει κάποιος που εισέρχεται στο πάρκο από την Ομπρέλα; Αυτή…

Αφύλακτη είσοδος, χωρίς φωτισμό αλλά με σπασμένα και αιχμηρά εγκαταλελειμμένα ντουί. Χωρίς μία καθαρή πινακίδα καλωσορίσματος με τους κανόνες και τις ώρες λειτουργίας του πάρκου!

Την καρδιά λένε πρέπει να την προσέχεις! Να την έχεις σαν τα μάτια σου για να μπορεί να λειτουργεί σωστά, γεγονός που για το πάρκο ,την καρδιά του Παπάγου μας δεν ισχύει!!! Αφύλακτες είσοδοι στα κέφια των βανδάλων, graffiti, σκουπίδια εγκατάλειψη.

Δείτε τις φωτογραφίες που δεν λένε ψέματα ποτέ και…θαυμάστε το πάλαι ποτέ καμάρι του Παπάγου μας :το μεγάλο μας πάρκο !

Οι ελάχιστοι κάδοι ακόμη και τα πρωινά που το πάρκο, σφύζει από ζωή αυτή την περίοδο, έχουν καταντήσει πύργοι της Βαβέλ από τα σκουπίδια.

Και όλα αυτά λίγο πιο κάτω από το σημείο αναφοράς και συνάντησης για γονείς με παιδιά και καρότσια, στο στίβο του πάρκου. Ένα σημείο κόσμημα που πολλοί θα επιθυμούσαν να έχουν δίπλα στο σπίτι τους και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με ασφάλεια και ποιότητα!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για να καταλάβω τώρα, τι εννοείτε εγκαταλελειμένο??? Το πάρκο αυτό απέχει μόλις 50 μέτρα από το σπίτι που διαμένω. Κάθε ΣΚ γίνεται της κολάσεως από κόσμο. Αν ο καθένας είτε δημότης είτε όχι του συμπεριφερόταν με πολιτισμό ευαισθησία και συνειδητοποιώντας το θησαυρό που έχει κοντά του.
    Παρακαλώ να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι κι ο δήμος δεν έχει μερίδιο ευθύνης. Δυστυχώς όμως ο Παπάγος και ο Χολαργός είναι ο “Παράδεισος” της 3ης ηλικίας. Εκδηλώσεις και δραστηριότητες, παροχές και δυνατότητες μόνο για τους μεγάλους σε ηλικία βλέπουμε.
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ δεν κατάγομαι από εδώ αλλά από το Κιλκίς. Δεν αξίζει να αναφέρω περισσότερα. Εδώ δεν μπορούμε να παρκάρουμε έξω από το σπίτι μας όταν γίνεται το φεστιβάλ του Κηποθεάτρου….τι να λέμε τώρα. Και να πω ότι μας δώθηκε κάποιο όφελος κατά τη διάρκεια του, άντε ας είναι. ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Ας ΜΑΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΛΑΚΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ εα της ΠΟΛΕΜΙΚΉΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Χθες Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 έφυγε από την ζωή, πλήρης ημερών, ο Απτχος (Ι) εα Κωνσταντίνος Χατζηλάκος, ο τελευταίος εν ζωή πιλότος...

Δωρεάν μαστογραφίες για τις γυναίκες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Πρόγραμμα: «Προληπτικές διαγνωστικές εξετάσεις μαστογραφίας κατά του καρκίνου του μαστού», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος για την Πρόληψη του...

Κατέφθασαν τα πρώτα χριστουγεννιάτικα έλατα στην περιοχή μας.

Καθώς μπαίνουμε στο Δεκέμβριο, όλα και πιο πολλά σπίτια ετοιμάζονται να βάλουν τα χριστουγεννιάτικά τους. Μερικοί συμπολίτες μας προτιμούν να στολίζουν φυσικό...

Recent Comments