Αρχική Συμβαίνουν στην Πόλη Κοινωνικά Επιστολή συνδημότισσας: Μα επιτέλους δώστε λίγη σημασία έστω στα βασικά!!!

Επιστολή συνδημότισσας: Μα επιτέλους δώστε λίγη σημασία έστω στα βασικά!!!

Μετά από μία εβδομάδα ορθοστασίας στην 11η στάση Παπάγου με το άφαντο λεωφορείο και αρκετή αγανάκτηση, απευθύνομαι στο δικό σας μέσο για να ακουστώ!

Από τη Δευτερά 13 Μαρτίου που το κατάλαβα έστω εγώ η ίδια, το παγκάκι στη 11η στάση κολλάει και φαίνεται όντως λερωμένο αφού κάποιοι έχουν αλείψει επάνω του νεράντζια!

Κυρία η οποία δεν το είχε αντιληφθεί έκατσε με αποτέλεσμα να λερώσει και τα ρούχα της δουλειάς της αφού ο χυμός κόλλησε επάνω της! Περίμενα να δω αν θα το αντιληφθεί κάποιος όλες αυτές τις ημέρες. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος που να ελέγχει τη σωστή έστω την καθαρή πλευρά των στάσεων παράλληλα με την καθαριότητα στους δρόμους?

Πέρασε μία ολόκληρη εβδομάδα και το παγκάκι παραμένει στην ίδια άθλια κατάσταση! Μάλλον μια βροχή θα μας σώσει; Ήμαρτον επιτέλους! Ας δώσετε λίγη σημασία στην πόλη μας! Έστω τη βασική!!! Δεν καθαρίζονται ποτέ; Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος για αυτό; Το έχετε σκεφτεί; Ας μας δώσει κάποιος μια υπεύθυνη απάντηση!

Καλά για την παιδεία μερικών ανηλίκων – φαντάζομαι- ας μη μιλήσω!

Ευχαριστω!

Κ.Γ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Βρέθηκε σκυλάκι στο Χολαργό

Από τους "Φίλοι ζώων Παπάγου-Χολαργού" Το σκυλάκι είναι στο μαγαζί του Μπαλντα Βαγγελη στο Bolaloca . Είναι πολύ φοβισμένο. Βρισκεται στο Χολαργο στο νταμάρι τέρμα οδός...

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Σε λειτουργία η πλατφόρμα «Μάθε πού ψηφίζεις»

Σε λειτουργία τέθηκε  η ψηφιακή πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε πού Ψηφίζεις» στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://mpp.ypes.gov.gr/ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Μέσω...

Χειροτερεύει η κατάσταση των πεζοδρομίων στο Χολαργό

Πολλές είναι οι αναφορές που γίνονται για την κατάσταση των πεζοδρομίων στην πόλη του Παπάγου και του Χολαργού. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι...

Δημήτριος Σ. Τασσόπουλος: Οι λόγοι της υποψηφιότητας μου με τον Δημήτρη Οικονόμου

Δημήτριος Τασσόπουλος: Οι λόγοι της υποψηφιότητας μου με τον Δημήτρη Οικονόμου. Ο κύριος Δημήτριος Τασσόπουλος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Σύγχρονη Πολιτεία Παπάγου Χολαργού.

Recent Comments