Αρχική Συμβαίνουν στην Πόλη Αθλητικά Επιστροφή στη δράση του πρωταθλήματος για την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

Επιστροφή στη δράση του πρωταθλήματος για την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

Μετά από σχεδόν ένα ολόκληρο χρόνο μακριά από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, η ανδρική ομάδα της Ολυμπιάδας Παπάγου έχει προετοιμαστεί για την επιστροφή στη δράση του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας ΕΣΚΑ 2021-22.

Η μακρά αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων λόγω της πανδημίας δεν επηρέασε τη φιλοσοφία της ομάδας μας. Συνεχίζουμε πιστά να λειτουργούμε με το βλέμμα στο μέλλον. Μέσα από ένα σύγχρονο πρόγραμμα υποδομών, η εξέλιξη των αθλητών βρίσκεται σε πρώτη προτεραιότητα στο σχεδιασμό μας.

Ξεκινάμε ουσιαστικά τη νέα μας προσπάθεια ακριβώς από το σημείο που είχαμε μείνει την σεζόν 2020-21 και πριν την καραντίνα. Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά από την παραγωγική διαδικασία των υποδομών μας, με τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για την προώθηση και εξέλιξη παιδιών από τις υποδομές της Ολυμπιάδας Παπάγου, μέσω της αγωνιστικής δραστηριότητας της ανδρικής ομάδας στο πολύ καλό επίπεδο πρωταθλήματος Ανδρών Β΄ Κατηγορίας ΕΣΚΑ.

Η Ανδρική ομάδα συνεχίζοντας με Head Coach τον Κοσμά Μελισσάρη-Παπανικολάου και Assistant Coach τον Γιάννη Παπαδόπουλο, απαρτίζεται κυρίως από παίκτες που προέρχονται από τις υποδομές μας παίδες, έφηβους και U20 και ορισμένους πιο έμπειρους παίκτες, που αγκάλιασαν και βοήθησαν τους νεαρούς παίκτες να ενσωματωθούν γρήγορα. Σε αυτό βοήθησε το κατάλληλο περιβάλλον και οι συνθήκες που δημιουργεί ο εξαιρετικός χαρακτήρας και το ήθος που διαθέτει το σύνολο των παικτών μας.

Η πρόκληση αυτή δίνει τη δυνατότητα σε αθλητές νεαρής ηλικίας να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, να εργασθούν σκληρότερα σε υψηλού επιπέδου προπονήσεις ανδρικής ομάδας, αποκτώντας εμπειρίες και διευρύνοντας έτσι τις αθλητικές και αγωνιστικές τους παραστάσεις.

Η κίνηση αυτή πιστοποιεί τη μεγάλη πρόοδο του συλλόγου μας, αφού σε τρία μόλις χρόνια, καμαρώνει αθλητές του εκτός του ανδρικού τμήματος μας και σε ομάδες εθνικών κατηγοριών και της Α΄ τοπικής κατηγορίας.

Αυτός άλλωστε είναι ο απώτερος στόχος των υποδομών του συλλόγου μας, όπως έχει αποδειχθεί διαχρονικά.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και προπονητές του αθηναϊκού μπάσκετ καλή αρχή σε μια αθλητική σεζόν με υγεία!

Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Tα γιορτινά του φόρεσε και το Εμπορικό Χολαργού

Mία άκρως θερμή και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα έχουν δημιουργήσει τα στολίδια και τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου Χολαργού που ετοιμάζονται να υποδεχτούν τα...

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ Ν.Δ (φωτο & video)

Σε εκδήλωση της τοπικής Νέας Δημοκρατίας με θέμα: ¨Τα νέα δεδομένα της πανδημίας και οι επιπτώσεις στην εργασία, ανάπτυξη και παιδεία ¨,...

Πνοή αισιοδοξίας το bazaar που ετοιμάζουν τα παιδιά του 3ου Δημοτικού Χολαργού!

Με ευαισθησία και ενσυναισθηση, οι μικροί μαθητές της Ε΄τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου του Χολαργού, με την δασκάλα τους οργανώνουν BAZΑAR στις...

Έτοιμα προς πώληση και φέτος τα χριστουγεννιάτικα έλατα στην πόλη μας!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα φυσικά έλατα προς στόλισμα, βρίσκονται ήδη στην πόλη μας και σας περιμένουν για να ομορφύνουν...

Recent Comments