Αρχική Συμβαίνουν στην Πόλη Κοινωνικά Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΗ ΤΟΥ ΙΛΙΣΟΥ ΣΤΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ!!!

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΗ ΤΟΥ ΙΛΙΣΟΥ ΣΤΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ!!!

Μετά τις εκτεταμένες θερινές πυρκαγιές και εν συνεχεία τις παρατεταμένες φθινοπωρινές βροχοπτώσεις η περιφέρεια Αττικής επιτάχυνε το σχέδιο αποσυμφόρησης των ρεμάτων της Αττικής προς εκτόνωση των χειμάρρων που δημιουργούνται από τις βροχοπτώσεις.

Στα πλαίσια των εν λόγω εργασιών ,η περιφέρεια Αττικής στην παρούσα φάση ολοκλήρωσε στου Παπάγου τις εργασίες στο γεφυράκι της Αργυροκάστρου. Πρόκειται για ένα έργο απαραίτητο αφού εκτός από τα αντιπλημμυρικά έργα πραγματοποιήθηκε και ο πλήρης καθαρισμός του ρέματος για τον οποίο οι κάτοικοι συχνά διαμαρτύρονταν και ως εκ τούτου ευχαριστούν την περιφέρεια Αττικής.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ευχαριστούμε για τον καθαρισμό από ξερά κλαδιά εντός της κοίτης από οδό Αργυρόκαστρου μέχρι Πίνδου.
    Αυτό ζητήσαμε κι αυτό έγινε.
    Όμως το έργο στο γεφυράκι είναι υπερβολικό , εκτός του ότι κατέστρεψε την κοίτη.
    Δεν έχει τόση ροή το ρέμα ακόμα και με παρατεταμένη δυνατή βροχή που να χρειάζεται όλο αυτό .
    Τέλος πάντων τώρα άμεσα θα πρέπει να φυτευτούν δέντρα εκατέρωθεν της κοίτης, αφού λόγω των εργασιών υπάρχει μεγάλη ποσότητα σαθρού εδάφους , και με τη βροχή θα πέσει μέσα στην κοίτη και θα στενεψει κι άλλο το ήδη στενό γεφυράκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας δημοτών για την τύχη του ευκάλυπτου στο «Μ. Μαρσώ»

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχωρούν κάτοικοι του Χολαργού και συνδημότες μας για την τύχη του ευκάλυπτου μέσα στο γήπεδο του Μ.Μαρσώ στο Χολαργό.

Έχτισαν και το καπάκι από δοχείο στο δρόμο της Βεντούρη

Τις φωτογραφίες που βλέπετε μας έστειλε αναγνώστης μας με την κατάσταση που επικρατεί στο δρόμο της οδού Βεντούρη μετά από έργα που...

Αφιέρωμα του gastronomos σε πιτσαρία του Χολαργού!

Lucinda: Φάγαμε στην ολοκαίνουργια πιτσαρία του Χολαργού. Τρεις επιτυχημένοι εστιάτορες ένωσαν τις δυνάμεις τους και...

ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ(ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ),ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΞΑΝΑ!

Το περίπτερο που βρίσκεται στην Ολυμπιάδα,(Πλ. Ελευθερίας),επαναλειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, μετά από παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος που παρέμεινε κλειστό.

Recent Comments