Home Ρεπορτάζ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ

by Νάντια Γρινιεζάκη
Ιδιαίτερη ανησυχία έχει προκαλέσει η απόφαση της δημοτικής αρχής να μη λειτουργήσει φέτος ο θερινός κινηματογράφος στο 1ο δημοτικό σχολείο στην οδό Περικλέους.
Ένας θεσμός που μόνο καλό έκανε στην περιοχή μας καθώς πλήθος κόσμου από το  Χολαργό και από γειτονικούς και όχι μόνο δήμους ,απολάμβαναν ταινίες πρώτης προβολής κάτω από τον καθαρό και έναστρο βραδινό ουρανό της πόλης μας. Μία διαφορετική εμπειρία θεάματος που προσέφερε απλόχερα και με μοναδικό τρόπο η εξειδικευμένη εταιρία που είχε αναλάβει τις προβολές ταινιών.
Μία πολιτιστική και ψυχαγωγική δράση με  οικονομικό  όφελος τόσο στο ταμείο του Δήμου μας ( με ενοίκιο που εισέπραττε ο Δήμος περίπου 14.000 ευρώ) , όσο και στα τοπικά μας εστιατόρια και καταστήματα τα οποία πολλές φόρες γέμιζαν μετά από κάθε προβολή ταινίας. Επίσης υπήρχαν συνδημότες μας οι οποίοι έβρισκαν εργασία στην πόλη μας για αυτό το διάστημα.
Ενημερωθήκαμε ότι ο Δήμαρχος, αποφάσισε να το σταματήσει χωρίς κάποια επίσημη ακριβώς απάντηση αλλά με δικαιολογία ότι  δύο με τρία σπίτια  παραπονέθηκαν για τον θόρυβο που προκαλεί το cinema.
Κάτι το οποίο μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση καθώς η Πολιτεία Παπάγου Χολαργού¨, επικοινώνησε με το διευθυντή της εταιρίας διοργάνωσης ο οποίος μας  διαβεβαίωσε ότι  μέσα στην εξειδικευμένη λειτουργία του κινηματογράφου,  είναι  η χρήση ντεσιμπελόμετρου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΙΡΟΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

E-MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ