Αρχική Συμβαίνουν στην Πόλη Δημοτικά - Οικονομικά Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!

Το Σάββατο 18 Μαρτίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Δημήτρης Οικονόμου, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, διένειμε ενημερωτικό φυλλάδιο σε κεντρικά σημεία της πόλης του Παπάγου.

Σκοπός της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, ήταν η επικοινωνία με τους πολίτες και κατοίκους του προαστείου, καθώς και η ενημέρωσή τους για τα εν εξελίξει δημοτικά έργα.

Οι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν την αγωνία τους για τις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής που αλλοιώνουν το φυσικό και οικιστικό τοπίο της κοινότητας Παπάγου.

Από την πλευρά του ο κ. Οικονόμου και οι συνεργάτες του διαβεβαίωσαν τους πολίτες ότι θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια των κατοίκων για τη διατήρηση και περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών ζωής τους, στην όμορφη κηπούπολη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Κεφάλαιο: Οδοί! Άλλη μία παραμελημένη πινακίδα.

Κι άλλες φορές εχουμε σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί με τις πινακίδες των οδών σε Παπάγο και Χολαργό. Μία όμως που μας...

Δημήτρης Οικονόμου: ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ -ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ.ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΆΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ!

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ -ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΆΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ! Του Δημήτρη Οικονόμου Χειρουργού Οδοντιάτρου

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της Πολιτεία Παπάγου Χολαργού.

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της τοπικής εφημερίδας ¨Πολιτεία Παπάγου Χολαργού¨ με τίτλο: Στάθμευση - Κυκλοφοριακό Να δώσουμε άμεσα λύσεις.

Nέα περιστατικά “απάτης” σε Παπάγο και Χολαργό για να εισβάλλουν στα σπίτια μας

Την παρακάτω ανακοίνωση είδαμε σε σελίδα του διαδικτύου και σας τη μεταφέρουμε καθώς όλοι μας πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να...

Recent Comments