Αρχική Συμβαίνουν στην Πόλη Οι Φίλοι μας τα Ζώα ΠΡΟΣΟΧΗ! Γυναίκα προσπαθεί να πάρει ακόμη και με βία ζωάκια σπίτι της!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Γυναίκα προσπαθεί να πάρει ακόμη και με βία ζωάκια σπίτι της!

Την παρακάτω ανακοίνωση μας έστειλε η σελίδα Αδέσποτα Χολαργού για να ενημερώσουμε και να κινητοποιήσουμε τους συνδημότες μας να αποφύγουν άλλη μία απάτη από γυναίκα που προσπαθεί να πάρει αδέσποτα ή μη στο σπίτι της.

SOS!SOS!SOS!

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ προς όσους βρίσκουν κάποιο ζώο στο δρόμο και προσπαθούν να το βοηθήσουν!Έχουμε ενημερωθεί από φίλους της σελίδας μας, πως στο δήμο μας, δραστηριοποιείται μια γυναίκα, που ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ πως είναι μέλος και εθελόντρια της φιλοζωικής Χολαργου.ΑΠΑΙΤΕΙ να παρει στη κατοχή της το εκάστοτε ζώο. Εάν δεν το καταφερει με το καλό, τοτε αλλάζει συμπεριφορά.

Αρχίζει να μιλάει πολύ άσχημα. Να βρίζει, να εκβιάζει, μέχρι και να απειλεί με άσκηση σωματικής βίας!Έχουμε πληροφορίες πως έχει εκβιάσει κηδεμόνες ζώων ζητώντας τους μέχρι και χρήματα, προκειμένου να τους επιστρέψει το χαμένο τους κατοικίδιο.

Έχουν ενημερωθεί σχετικά, τα τμήματα Χολαργου, Παπαγου και Χαλανδρίου.

ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ!

Εάν μαζέψετε καποιο ζώο από το δρόμο και σας προσεγγίσει με οποιοδήποτε τρόπο αυτή η γυναικα, ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ την! Κρατήστε ηχητικά και γραπτά μηνύματα με απειλητικό είτε υβριστικό περιεχόμενο.

Πηγαίνετε ΑΜΕΣΑ στην αστυνομία και κάντε επώνυμη καταγγελια.Αυτή η γυναικα, ΕΚΘΕΤΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ που καθημερινά κάνουν ότι μπορούν για να σώσουν ενα ζώο!

Αυτή η γυναικα, φέρνει σε απόγνωση ανθρωπους που προσπαθούν να σώσουν ενα ζωάκι που βρήκαν στο δρόμο, με αποτέλεσμα, να ΜΗΝ το κάνουν ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, εάν τους ξανατύχει κάτι ανάλογο!Πρέπει επιτέλους να μπει ενα ΤΕΛΟΣ σ αυτά τα απαράδεκτα περιστατικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Κεφάλαιο: Οδοί! Άλλη μία παραμελημένη πινακίδα.

Κι άλλες φορές εχουμε σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί με τις πινακίδες των οδών σε Παπάγο και Χολαργό. Μία όμως που μας...

Δημήτρης Οικονόμου: ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ -ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ.ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΆΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ!

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ -ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΆΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ! Του Δημήτρη Οικονόμου Χειρουργού Οδοντιάτρου

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της Πολιτεία Παπάγου Χολαργού.

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της τοπικής εφημερίδας ¨Πολιτεία Παπάγου Χολαργού¨ με τίτλο: Στάθμευση - Κυκλοφοριακό Να δώσουμε άμεσα λύσεις.

Nέα περιστατικά “απάτης” σε Παπάγο και Χολαργό για να εισβάλλουν στα σπίτια μας

Την παρακάτω ανακοίνωση είδαμε σε σελίδα του διαδικτύου και σας τη μεταφέρουμε καθώς όλοι μας πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να...

Recent Comments