Αρχική Συμβαίνουν στην Πόλη Αθλητικά Προσφορά εγγραφών στο βόλεϊ του ΑΣ Παπάγου

Προσφορά εγγραφών στο βόλεϊ του ΑΣ Παπάγου

Μετά την απαραίτητα ανάπαυλα για τις διακοπές του Πάσχα, ξεκίνησαν οι προπονήσεις στις ακαδημίες του ΑΣ Παπάγου. Στο τμήμα λειτουργούν ομάδες τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται μέχρι και τον Ιούνιο, κι ανάλογα με το ενδιαφέρον για μεγάλο μέρος του Ιουλίου.

Παράλληλα οι εγγραφές για όλες τις ηλικίες συνεχίζονται κανονικά. Ειδικά όσες οικογένειες έχουν παιδιά, είτε αγόρια είτε κορίτσια τα οποία είναι γεννημένα από το 2008 και μετά, κι εγγραφούν μέχρι 15/05, προπληρώνοντας το τρέχον δίμηνο, θα έχουν έκπτωση 10% στην αντίστοιχη συνδρομή της επόμενης αγωνιστικής περιόδου!

Για πληροφορίες κι εκδήλωση ενδιαφέροντος για όλες τις ηλικίες και για τα δύο φύλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους ακόλουθους τρόπους :

Τηλ. 6945756869 (sms, viber)

mail : info@acpapagou.gr

facebook: https://www.facebook.com/acpapagouvolleyball

http://www.acpapagou.gr/men-contactus.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας δημοτών για την τύχη του ευκάλυπτου στο «Μ. Μαρσώ»

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχωρούν κάτοικοι του Χολαργού και συνδημότες μας για την τύχη του ευκάλυπτου μέσα στο γήπεδο του Μ.Μαρσώ στο Χολαργό.

Έχτισαν και το καπάκι από δοχείο στο δρόμο της Βεντούρη

Τις φωτογραφίες που βλέπετε μας έστειλε αναγνώστης μας με την κατάσταση που επικρατεί στο δρόμο της οδού Βεντούρη μετά από έργα που...

Αφιέρωμα του gastronomos σε πιτσαρία του Χολαργού!

Lucinda: Φάγαμε στην ολοκαίνουργια πιτσαρία του Χολαργού. Τρεις επιτυχημένοι εστιάτορες ένωσαν τις δυνάμεις τους και...

ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ(ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ),ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΞΑΝΑ!

Το περίπτερο που βρίσκεται στην Ολυμπιάδα,(Πλ. Ελευθερίας),επαναλειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, μετά από παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος που παρέμεινε κλειστό.

Recent Comments