Αρχική Συμβαίνουν στην Πόλη Κοινωνικά Σχολές οδηγών! Ο Βραχνάς του Παπάγου!

Σχολές οδηγών! Ο Βραχνάς του Παπάγου!

Πολλοί είναι οι συνδημότες μας που σε καθημερινές μας συνομιλίες και συζητήσεις, δυσανεσχετούν για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη του Παπάγου,με τις σχολές οδηγών!

Η ¨ απλωσιά ¨όπως χαρακτηριστικά λένε για την πόλη του Παπάγου με πλατιούς δρόμους και χώρους για την εκμάθηση παρκαρίσματος, έχουν κάνει την πόλη μας, παράδεισο για το ξεκίνημα της οδηγικής ζωής κάθε νέου οδηγού. Σχολές οδηγών από κάθε πλευρά της Αθήνας, είτε πρόκρειται για ΙΧ είτε για φορτηγά επίλέγουν να κάνουν τα μαθήματά τους στην δική μας περιοχή με αποτέλεσμα το κουμφούζιο που δημιουργείται στους δρόμους να αποτελεί καθημερινό φαινόμενο!

Πέρα από το κυκλοφοριακό που δημιουργείται, τα προβλήματα επεκτείνονται! Πολλες από αυτές τις σχολές οδηγών έχουν βρει ως εύκολη λύση parking, δημόσιες εκτάσεις για να σταθμεύουν τα μεγάλα φορτηγά τους και να ξεκινούν καθημερινά από την περιοχή μας τα μαθήματα. Όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλο μας ρεπορταζ, οι σχολές οδηγών χωρίς καμία νόμιμη άδεια, εκμεταλέυονται το χώρο του ΑΟΟΑ πίσω από το Βασιλόπουλο ή το οικοπέδο, Πίνδου και Αργυροκάστρου.

Τέλος πολλά είναι τα φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί από τους ίδιους τους συμπολίτες μας, όσον αφορά υλικές ζημιές στα αυτοκίνητά τους από την εξάσκηση των νέων οδηγών έξω από τα σπίτια τους που σταθμέυουν οι ένοικοι τα οχήματά τους! Ακόμη και πεζοδρόμια έχουν σπάσει από απροσεξίες των μαθητών των σχολών οδηγών!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πως μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε για αυτή την κατάσταση; Έχει καταντήσει αηδία αυτό το φαινόμενο στην πόλη μας με τόσες σχολές οδηγών..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Κρητών Παπάγου Χολαργού

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούν θερμά τα μέλη του Συλλόγου που συμμετείχαν στις εκλογές της 18ης Νοεμβρίου καθώς και ολους...

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΛΑΚΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ εα της ΠΟΛΕΜΙΚΉΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Χθες Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 έφυγε από την ζωή, πλήρης ημερών, ο Απτχος (Ι) εα Κωνσταντίνος Χατζηλάκος, ο τελευταίος εν ζωή πιλότος...

Δωρεάν μαστογραφίες για τις γυναίκες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Πρόγραμμα: «Προληπτικές διαγνωστικές εξετάσεις μαστογραφίας κατά του καρκίνου του μαστού», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος για την Πρόληψη του...

Recent Comments