Αρχική Συμβαίνουν στην Πόλη Κοινωνικά Σχολές οδηγών! Ο Βραχνάς του Παπάγου!

Σχολές οδηγών! Ο Βραχνάς του Παπάγου!

Πολλοί είναι οι συνδημότες μας που σε καθημερινές μας συνομιλίες και συζητήσεις, δυσανεσχετούν για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη του Παπάγου,με τις σχολές οδηγών!

Η ¨ απλωσιά ¨όπως χαρακτηριστικά λένε για την πόλη του Παπάγου με πλατιούς δρόμους και χώρους για την εκμάθηση παρκαρίσματος, έχουν κάνει την πόλη μας, παράδεισο για το ξεκίνημα της οδηγικής ζωής κάθε νέου οδηγού. Σχολές οδηγών από κάθε πλευρά της Αθήνας, είτε πρόκρειται για ΙΧ είτε για φορτηγά επίλέγουν να κάνουν τα μαθήματά τους στην δική μας περιοχή με αποτέλεσμα το κουμφούζιο που δημιουργείται στους δρόμους να αποτελεί καθημερινό φαινόμενο!

Πέρα από το κυκλοφοριακό που δημιουργείται, τα προβλήματα επεκτείνονται! Πολλες από αυτές τις σχολές οδηγών έχουν βρει ως εύκολη λύση parking, δημόσιες εκτάσεις για να σταθμεύουν τα μεγάλα φορτηγά τους και να ξεκινούν καθημερινά από την περιοχή μας τα μαθήματα. Όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλο μας ρεπορταζ, οι σχολές οδηγών χωρίς καμία νόμιμη άδεια, εκμεταλέυονται το χώρο του ΑΟΟΑ πίσω από το Βασιλόπουλο ή το οικοπέδο, Πίνδου και Αργυροκάστρου.

Τέλος πολλά είναι τα φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί από τους ίδιους τους συμπολίτες μας, όσον αφορά υλικές ζημιές στα αυτοκίνητά τους από την εξάσκηση των νέων οδηγών έξω από τα σπίτια τους που σταθμέυουν οι ένοικοι τα οχήματά τους! Ακόμη και πεζοδρόμια έχουν σπάσει από απροσεξίες των μαθητών των σχολών οδηγών!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πως μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε για αυτή την κατάσταση; Έχει καταντήσει αηδία αυτό το φαινόμενο στην πόλη μας με τόσες σχολές οδηγών..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

25 Μαρτίου στου Παπάγου (video)

Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στου Παπάγου βρέθηκε η Πολιτεία Παπάγου Χολαργού. Χρόνια πολλά σε όλους.

Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023    17:00     Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με Αρτοκλασία στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Παπάγου «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου».

Το Food Court επιστρέφει…

Στις αγαπημένες μας συνήθειες επιστρέφουμε σιγά σιγά και όπως είναι λογικό, στο έθιμο του μπακαλιάρου και της σκορδαλιάς επιστρέφει στο Food Court...

“Γνωρίζοντας το Σακχαρώδη Διαβήτη… μία ενημερωτική εκδήλωση από την Πολιτεία Παπάγου Χολαργού

Την Τρίτη 28 Μαρτίου και ώρα 19:30 ο Όμιλος Πολιτεία Παπάγου-Χολαργού, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία για το Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ), πραγματοποιούν...

Recent Comments