Αρχική Συμβαίνουν στην Πόλη Κοινωνικά Σχολές οδηγών! Ο Βραχνάς του Παπάγου!

Σχολές οδηγών! Ο Βραχνάς του Παπάγου!

Πολλοί είναι οι συνδημότες μας που σε καθημερινές μας συνομιλίες και συζητήσεις, δυσανεσχετούν για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη του Παπάγου,με τις σχολές οδηγών!

Η ¨ απλωσιά ¨όπως χαρακτηριστικά λένε για την πόλη του Παπάγου με πλατιούς δρόμους και χώρους για την εκμάθηση παρκαρίσματος, έχουν κάνει την πόλη μας, παράδεισο για το ξεκίνημα της οδηγικής ζωής κάθε νέου οδηγού. Σχολές οδηγών από κάθε πλευρά της Αθήνας, είτε πρόκρειται για ΙΧ είτε για φορτηγά επίλέγουν να κάνουν τα μαθήματά τους στην δική μας περιοχή με αποτέλεσμα το κουμφούζιο που δημιουργείται στους δρόμους να αποτελεί καθημερινό φαινόμενο!

Πέρα από το κυκλοφοριακό που δημιουργείται, τα προβλήματα επεκτείνονται! Πολλες από αυτές τις σχολές οδηγών έχουν βρει ως εύκολη λύση parking, δημόσιες εκτάσεις για να σταθμεύουν τα μεγάλα φορτηγά τους και να ξεκινούν καθημερινά από την περιοχή μας τα μαθήματα. Όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλο μας ρεπορταζ, οι σχολές οδηγών χωρίς καμία νόμιμη άδεια, εκμεταλέυονται το χώρο του ΑΟΟΑ πίσω από το Βασιλόπουλο ή το οικοπέδο, Πίνδου και Αργυροκάστρου.

Τέλος πολλά είναι τα φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί από τους ίδιους τους συμπολίτες μας, όσον αφορά υλικές ζημιές στα αυτοκίνητά τους από την εξάσκηση των νέων οδηγών έξω από τα σπίτια τους που σταθμέυουν οι ένοικοι τα οχήματά τους! Ακόμη και πεζοδρόμια έχουν σπάσει από απροσεξίες των μαθητών των σχολών οδηγών!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πως μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε για αυτή την κατάσταση; Έχει καταντήσει αηδία αυτό το φαινόμενο στην πόλη μας με τόσες σχολές οδηγών..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας δημοτών για την τύχη του ευκάλυπτου στο «Μ. Μαρσώ»

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχωρούν κάτοικοι του Χολαργού και συνδημότες μας για την τύχη του ευκάλυπτου μέσα στο γήπεδο του Μ.Μαρσώ στο Χολαργό.

Έχτισαν και το καπάκι από δοχείο στο δρόμο της Βεντούρη

Τις φωτογραφίες που βλέπετε μας έστειλε αναγνώστης μας με την κατάσταση που επικρατεί στο δρόμο της οδού Βεντούρη μετά από έργα που...

Αφιέρωμα του gastronomos σε πιτσαρία του Χολαργού!

Lucinda: Φάγαμε στην ολοκαίνουργια πιτσαρία του Χολαργού. Τρεις επιτυχημένοι εστιάτορες ένωσαν τις δυνάμεις τους και...

ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ(ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ),ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΞΑΝΑ!

Το περίπτερο που βρίσκεται στην Ολυμπιάδα,(Πλ. Ελευθερίας),επαναλειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, μετά από παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος που παρέμεινε κλειστό.

Recent Comments