Αρχική Συμβαίνουν στην Πόλη Πολιτιστικά ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ(ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ),ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΞΑΝΑ!

ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ(ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ),ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΞΑΝΑ!

Το περίπτερο που βρίσκεται στην Ολυμπιάδα,(Πλ. Ελευθερίας),επαναλειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, μετά από παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος που παρέμεινε κλειστό.

Το περίπτερο λειτουργεί ανελλιπώς από τις αρχές της δεκαετίας του 60, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής , υπό διαφορετικούς κατά καιρούς ιδιοκτήτες.

Στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο που επιμελήθηκε με ιδιαίτερο γούστο, η νέα ιδιοκτήτρια κυρία Ιωάννα Καραγιάννη, μπορεί να βρει κανείς εκτός από , εφημερίδες , περιοδικά, ψιλικά, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητος, τρόφιμα, ποτά και πολλά άλλα βασικά προϊόντα.

Η επαναλειτουργία του χώρου, είναι ένα ευχάριστο γεγονός , αφενός γιατί θα καλύπτει καθημερινές μας ανάγκες για τις απαραίτητες αγορές, αφετέρου γιατί θα αποτελεί ένα ζωντανό σημείο συνάντησης και επικοινωνίας των συμπολιτών μας.

Η ¨Πολιτεία Παπάγου-Χολαργού¨, εύχεται στη νέα ιδιοκτήτρια Καλές Δουλειές!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς για τα υπεροχα λόγια και τις ευχές σας ….
    Δεσμεύομαι προσωπικά να είμαι εδώ για κάθε πολίτη και να μπορέσω με οποίο τρόπο να εξυπηρέτησω της καθημερινές ανάγκες των πολιτών Χολαργου-παπαγου και μη ……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

25 Μαρτίου στου Παπάγου (video)

Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στου Παπάγου βρέθηκε η Πολιτεία Παπάγου Χολαργού. Χρόνια πολλά σε όλους.

Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023    17:00     Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με Αρτοκλασία στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Παπάγου «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου».

Το Food Court επιστρέφει…

Στις αγαπημένες μας συνήθειες επιστρέφουμε σιγά σιγά και όπως είναι λογικό, στο έθιμο του μπακαλιάρου και της σκορδαλιάς επιστρέφει στο Food Court...

“Γνωρίζοντας το Σακχαρώδη Διαβήτη… μία ενημερωτική εκδήλωση από την Πολιτεία Παπάγου Χολαργού

Την Τρίτη 28 Μαρτίου και ώρα 19:30 ο Όμιλος Πολιτεία Παπάγου-Χολαργού, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία για το Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ), πραγματοποιούν...

Recent Comments