Αρχική Συμβαίνουν στην Πόλη Πολιτιστικά ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ(ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ),ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΞΑΝΑ!

ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ(ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ),ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΞΑΝΑ!

Το περίπτερο που βρίσκεται στην Ολυμπιάδα,(Πλ. Ελευθερίας),επαναλειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, μετά από παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος που παρέμεινε κλειστό.

Το περίπτερο λειτουργεί ανελλιπώς από τις αρχές της δεκαετίας του 60, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής , υπό διαφορετικούς κατά καιρούς ιδιοκτήτες.

Στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο που επιμελήθηκε με ιδιαίτερο γούστο, η νέα ιδιοκτήτρια κυρία Ιωάννα Καραγιάννη, μπορεί να βρει κανείς εκτός από , εφημερίδες , περιοδικά, ψιλικά, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητος, τρόφιμα, ποτά και πολλά άλλα βασικά προϊόντα.

Η επαναλειτουργία του χώρου, είναι ένα ευχάριστο γεγονός , αφενός γιατί θα καλύπτει καθημερινές μας ανάγκες για τις απαραίτητες αγορές, αφετέρου γιατί θα αποτελεί ένα ζωντανό σημείο συνάντησης και επικοινωνίας των συμπολιτών μας.

Η ¨Πολιτεία Παπάγου-Χολαργού¨, εύχεται στη νέα ιδιοκτήτρια Καλές Δουλειές!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς για τα υπεροχα λόγια και τις ευχές σας ….
    Δεσμεύομαι προσωπικά να είμαι εδώ για κάθε πολίτη και να μπορέσω με οποίο τρόπο να εξυπηρέτησω της καθημερινές ανάγκες των πολιτών Χολαργου-παπαγου και μη ……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Βρέθηκε σκυλάκι στο Χολαργό

Από τους "Φίλοι ζώων Παπάγου-Χολαργού" Το σκυλάκι είναι στο μαγαζί του Μπαλντα Βαγγελη στο Bolaloca . Είναι πολύ φοβισμένο. Βρισκεται στο Χολαργο στο νταμάρι τέρμα οδός...

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Σε λειτουργία η πλατφόρμα «Μάθε πού ψηφίζεις»

Σε λειτουργία τέθηκε  η ψηφιακή πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε πού Ψηφίζεις» στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://mpp.ypes.gov.gr/ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Μέσω...

Χειροτερεύει η κατάσταση των πεζοδρομίων στο Χολαργό

Πολλές είναι οι αναφορές που γίνονται για την κατάσταση των πεζοδρομίων στην πόλη του Παπάγου και του Χολαργού. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι...

Δημήτριος Σ. Τασσόπουλος: Οι λόγοι της υποψηφιότητας μου με τον Δημήτρη Οικονόμου

Δημήτριος Τασσόπουλος: Οι λόγοι της υποψηφιότητας μου με τον Δημήτρη Οικονόμου. Ο κύριος Δημήτριος Τασσόπουλος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Σύγχρονη Πολιτεία Παπάγου Χολαργού.

Recent Comments