Αρχική Συμβαίνουν στην Πόλη Πολιτιστικά ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ(ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ),ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΞΑΝΑ!

ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ(ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ),ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΞΑΝΑ!

Το περίπτερο που βρίσκεται στην Ολυμπιάδα,(Πλ. Ελευθερίας),επαναλειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, μετά από παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος που παρέμεινε κλειστό.

Το περίπτερο λειτουργεί ανελλιπώς από τις αρχές της δεκαετίας του 60, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής , υπό διαφορετικούς κατά καιρούς ιδιοκτήτες.

Στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο που επιμελήθηκε με ιδιαίτερο γούστο, η νέα ιδιοκτήτρια κυρία Ιωάννα Καραγιάννη, μπορεί να βρει κανείς εκτός από , εφημερίδες , περιοδικά, ψιλικά, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητος, τρόφιμα, ποτά και πολλά άλλα βασικά προϊόντα.

Η επαναλειτουργία του χώρου, είναι ένα ευχάριστο γεγονός , αφενός γιατί θα καλύπτει καθημερινές μας ανάγκες για τις απαραίτητες αγορές, αφετέρου γιατί θα αποτελεί ένα ζωντανό σημείο συνάντησης και επικοινωνίας των συμπολιτών μας.

Η ¨Πολιτεία Παπάγου-Χολαργού¨, εύχεται στη νέα ιδιοκτήτρια Καλές Δουλειές!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς για τα υπεροχα λόγια και τις ευχές σας ….
    Δεσμεύομαι προσωπικά να είμαι εδώ για κάθε πολίτη και να μπορέσω με οποίο τρόπο να εξυπηρέτησω της καθημερινές ανάγκες των πολιτών Χολαργου-παπαγου και μη ……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΛΑΚΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ εα της ΠΟΛΕΜΙΚΉΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Χθες Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 έφυγε από την ζωή, πλήρης ημερών, ο Απτχος (Ι) εα Κωνσταντίνος Χατζηλάκος, ο τελευταίος εν ζωή πιλότος...

Δωρεάν μαστογραφίες για τις γυναίκες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Πρόγραμμα: «Προληπτικές διαγνωστικές εξετάσεις μαστογραφίας κατά του καρκίνου του μαστού», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος για την Πρόληψη του...

Κατέφθασαν τα πρώτα χριστουγεννιάτικα έλατα στην περιοχή μας.

Καθώς μπαίνουμε στο Δεκέμβριο, όλα και πιο πολλά σπίτια ετοιμάζονται να βάλουν τα χριστουγεννιάτικά τους. Μερικοί συμπολίτες μας προτιμούν να στολίζουν φυσικό...

Recent Comments