Αρχική Συμβαίνουν στην Πόλη Κοινωνικά Χωρίς ρεύμα Παπάγος και Χολαργός- πείτε μας αν έχετε ή όχι.

Χωρίς ρεύμα Παπάγος και Χολαργός- πείτε μας αν έχετε ή όχι.

Μεγάλα είναι τα προβλήματα που έφερε μαζί της η κακοκαιρία “Ελπίδα”. Από χθες που χιονιζε ασταμάτητα, πολλά δέντρα δεν άντεξαν το βάρος του χιονιού και έπεφταν. Τα κλαδιά τους παρέσυραν μαζί και κολώνες η καλώδια της ΔΕΔΔΗΕ με αποτέλεσμα να έχει κοπεί το ρεύμα σε Παπάγο και Χολαργό.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση της ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην πόλη μας. Το μόνο που δηλώνει είναι βλάβη στην περιοχή με αυτοποιημενα μηνύματα.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χωρίς ρεύμα από τις 12 το βράδυ στην ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ…τραγική κατάσταση…δεν έριξαν ούτε καν αλάτι…ούτε τα στοιχειώδη…λυπάμαι ειλικρινά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας δημοτών για την τύχη του ευκάλυπτου στο «Μ. Μαρσώ»

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχωρούν κάτοικοι του Χολαργού και συνδημότες μας για την τύχη του ευκάλυπτου μέσα στο γήπεδο του Μ.Μαρσώ στο Χολαργό.

Έχτισαν και το καπάκι από δοχείο στο δρόμο της Βεντούρη

Τις φωτογραφίες που βλέπετε μας έστειλε αναγνώστης μας με την κατάσταση που επικρατεί στο δρόμο της οδού Βεντούρη μετά από έργα που...

Αφιέρωμα του gastronomos σε πιτσαρία του Χολαργού!

Lucinda: Φάγαμε στην ολοκαίνουργια πιτσαρία του Χολαργού. Τρεις επιτυχημένοι εστιάτορες ένωσαν τις δυνάμεις τους και...

ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ(ΠΛ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ),ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΞΑΝΑ!

Το περίπτερο που βρίσκεται στην Ολυμπιάδα,(Πλ. Ελευθερίας),επαναλειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, μετά από παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος που παρέμεινε κλειστό.

Recent Comments