Home Η πόλη μαςΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Η «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ» Συνεχίζει να μεγαλώνει!

Η «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ» Συνεχίζει να μεγαλώνει!

by Νάντια Γρινιεζάκη

Ο κ. Δημήτρης Οικονόμου, όπως είναι ήδη γνωστό έχει ξεκινήσει τη διεύρυνση του συνδυασμού  «Σύγχρονη Πολιτεία Παπάγου-Χολαργού» με  νέα μέλη στα δημοτικά δρώμενα όσο και με υγιή στελέχη που συμμετείχαν σε άλλους συνδυασμούς. . Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο site μας, σήμερα παρουσιάζει τη 2η μεταγραφή,  του συντοπίτη μας από τον Χολαργό, τον κύριο Ευθύμη Καλημεράκη.

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω στο συνδυασμό μας «Σύγχρονη Πολιτεία Παπάγου – Χολαργού» τον κ. Ευθύμη Καλημεράκη, ελεύθερο επαγγελματία στο Χολαργό και μέλος Οικογενειακής Τεχνικής Κατασκευαστικής Εταιρείας.
Ο Ευθύμης γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Η καταγωγή του είναι από το ορεινό χωριό της Κρήτης, Ασή Γωνιά. Είναι πατέρας τριών αγοριών και ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Χολαργού.
Έχει ενεργό συμμετοχή σε συλλόγους γονέων και σε αθλητικά δρώμενα ενώ έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο. Παράλληλα, τιμώντας τις ρίζες του υπήρξε ενεργό μέλος της Παγκρήτιας Ενωσης.
Ασχολείται αρκετά χρόνια με τα κοινά ενώ έλαβε μέρος στις προηγούμενες εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με στόχο την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του Χολαργού τα οποία αντιμετωπίζει καθημερινά.
Ο Ευθύμης είναι ένας άνθρωπος έντιμος, οργανωτικός και με ιδιαίτερη αγάπη για το δήμο μας. Του εύχομαι να συνεχίσει να οραματίζεται μια πόλη ανθρώπινη, αντάξια των κατοίκων της και με το ήθος και τις ιδέες του να συντελέσει θετικά στην προσεχή διοίκηση του δήμου μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΙΡΟΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

E-MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ