Home Συμβαίνουν στην ΠόληΚοινωνικά Την Τετάρτη Καθαρίζουμε τους πρόποδες του Υμηττού, με ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!! Γράφει η Βούλα Χριστοδουλοπούλου.

Την Τετάρτη Καθαρίζουμε τους πρόποδες του Υμηττού, με ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!! Γράφει η Βούλα Χριστοδουλοπούλου.

by Νάντια Γρινιεζάκη

5 Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Καθαρίζουμε τους πρόποδες του Υμηττού, με ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!!

Απλές οδηγίες για μια επιτυχημένη και ΑΣΦΑΛΗ εξόρμηση καθαρισμού στους πρόποδες του Υμηττού, κατά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, από τον συνδυασμό Σύγχρονη Πολιτεία Παπάγου – Χολαργού, με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Οικονόμου.

Καλό θα ήταν, για ευνόητους λόγους, όσοι θελήσουν να συμμετέχουν στον καθαρισμό και να δηλώσουν ενεργά την ευαισθησία τους για την προστασία του περιβάλλοντος, κατά την προσέλευσή τους να έχουν υπόψη τους, ορισμένες οδηγίες ατομικής προστασίας.

  • -Φοράμε καπελάκι για τον ήλιο.
  • -Έχουμε μαζί μας μπουκαλάκι νερό.
  • -Φοράμε κλειστά παπούτσια – όχι σαγιονάρες – κίνδυνος τραυματισμού ή και τσιμπήματος από ερπετά.
  • -Φοράμε μακρύ παντελόνι – φόρμα, όχι σορτς για τους παραπάνω λόγους.
  • -Εάν είναι δυνατόν μακρυμάνικο πουκάμισο, προς αποφυγή τσιμπημάτων από κουνούπια ή μέλισσες. Η περιοχή έχει μελίσσια. Οι μέλισσες δεν επιτίθενται, μόνο όταν ενοχληθούν.
  • -Φυσικά χρησιμοποιούμε γάντια μιας χρήσης και προσέχουμε ιδιαιτέρως κατά την περισυλλογή μεγάλων σε όγκο απορριμμάτων, διότι δεν γνωρίζουμε τι «έκπληξη» μπορεί να μας επιφυλάσσει, η απομάκρυνσή τους.

Υπάρχει κίνδυνος ύπαρξης ερπετών.

Την εποχή αυτή, οι οχιές δεν ευρίσκονται σε χειμερία νάρκη και αναπαράγονται. Οι οχιές δεν επιτίθενται στον άνθρωπο, μόνο όταν αισθανθούν ό,τι απειλούνται. Για τον λόγο αυτό προσέχουμε πολύ!!!

Συμμετέχουμε και Απολαμβάνουμε την Δράση με Ασφάλεια!!!

Προστατεύουμε το Περιβάλλον, γιατί αυτό είναι που μας δίνει ΖΩΗ!!!

Καλή Επιτυχία!!!!

Βούλα Χριστοδουλοπλούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΙΡΟΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

E-MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ