Αρχική Συμβαίνουν στην Πόλη Δημοτικά - Οικονομικά 4η Συνάντηση Γειτονιάς από τις 8 Προτάσεις

4η Συνάντηση Γειτονιάς από τις 8 Προτάσεις

Σε έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα λόγω της επικαιρότητας και του δυστυχήματος στα Τέμπη πραγματοποιήθηκε η τέταρτη συνάντηση με τους δημότες και τα μέλη της δημοτικής παράταξης «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» την περασμένη Τετάρτη (8/3/23). Ωστόσο η συμμετοχή των δημοτών ήταν αθρόα και η συζήτηση που ακολούθησε πολύ παραγωγική. Η ανάγκη που νιώθουν οι πολίτες να μιλήσουν, να καταθέσουν τα προβλήματα και τους προβληματισμούς τους, αλλά και τις ιδέες τους ειδικά σε αυτήν τη συζήτηση, καταγράφηκε πολύ έντονα.

Τα θέματα της ασφάλειας των υποδομών και των έργων βρέθηκαν πρώτα στην ατζέντα. Σε μεγάλο μέρος της συζήτησης, μετά από ερώτηση, αναλύθηκε το θέμα της στελέχωσης των δημοτικών υπηρεσιών και της διοίκησης του δήμου.

Τέθηκαν ακόμη και πιο συγκεκριμένα ζητήματα από τους δημότες που παραβρέθηκαν, όπως η δυσλειτουργία των ΚΕΠ, η φύλαξη των σχολείων στο τέρμα του Χολαργού, το φανάρι της 17ης Νοεμβρίου που δημιουργεί κομφούζιο στη Μεσογείων, και φυσικά καθαριότητα, πεζοδρόμια, στάθμευση το τρίπτυχο προβλημάτων κυρίαρχο σε όλες της γειτονιές της πόλης.

Η Υποψήφια Δήμαρχος, Μαρία Σιώτου ενημέρωσε ότι η δημοτική παράταξη ξεκίνησε ως μια προγραμματική πρωτοβουλία πολιτών κι εξήγησε ότι για την ίδια και την ομάδα της συνολικά, βασική αρχή είναι ο Συμμετοχικός Πολίτης στη διαμόρφωση της πόλης και στη λήψη των αποφάσεων, ενώ για μία ακόμη φορά υπερτόνισε, ότι είναι η μόνη Ακομμάτιστη και Ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

Η επόμενη 5η συνάντηση προγραμματίζεται για την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 στις 8μμ στο καφέ «ΑΡΤΕΜΙΣ» (25ης Μαρτίου 2, Χολαργός) και αφορά τους δημότες, που κατοικούν στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Iωνίας – Λεωφ. Παπάγου – Αναστάσεως – Χατζηκωνσταντή – Κύπρου

«8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη» www.8protaseis.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Κεφάλαιο: Οδοί! Άλλη μία παραμελημένη πινακίδα.

Κι άλλες φορές εχουμε σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί με τις πινακίδες των οδών σε Παπάγο και Χολαργό. Μία όμως που μας...

Δημήτρης Οικονόμου: ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ -ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ.ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΆΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ!

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ -ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΆΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ! Του Δημήτρη Οικονόμου Χειρουργού Οδοντιάτρου

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της Πολιτεία Παπάγου Χολαργού.

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της τοπικής εφημερίδας ¨Πολιτεία Παπάγου Χολαργού¨ με τίτλο: Στάθμευση - Κυκλοφοριακό Να δώσουμε άμεσα λύσεις.

Nέα περιστατικά “απάτης” σε Παπάγο και Χολαργό για να εισβάλλουν στα σπίτια μας

Την παρακάτω ανακοίνωση είδαμε σε σελίδα του διαδικτύου και σας τη μεταφέρουμε καθώς όλοι μας πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να...

Recent Comments