Αρχική Συμβαίνουν στην Πόλη Κοινωνικά 8 Προτάσεις: Μπρος – πίσω το θερινό σινεμά του Χολαργού

8 Προτάσεις: Μπρος – πίσω το θερινό σινεμά του Χολαργού

Στην πλήρη απαξίωση και κατάργηση ενός θεσμού που αγαπήθηκε όσο λίγοι από την τοπική κοινωνία του Χολαργού και του Παπάγου, οδηγεί τελικά η ανεπάρκεια της διοίκησης Αποστολόπουλου.

Ένας θεσμός που έφτασε τα 38.000 εισιτήρια, που πρόσφερε προσιτό θέαμα σε όλους και ενίσχυε με ένα σοβαρό ποσό τις δράσεις πολιτισμού… το θερινό σινεμά του Χολαργού, θα παραμείνει και φέτος κλειστό.

Ένας εμβληματικός θεσμός, καθώς το Cine Ηolargoς ήταν ένας από τους πρώτους δημοτικούς κινηματογράφους της Αττικής.

Η παράταξη όμως του κ. Αποστολόπουλου έχει πάγια ιδεολογία: Ό,τι είναι πετυχημένο και δημόσιο, το κλείνουμε.

Επιχείρησε να το συρρικνώσει από τα 900 στα 140 καθίσματα, αναθέτοντας για μια ακόμη φορά χωρίς διαγωνισμό σε ιδιώτη, σε έναν εντελώς ακατάλληλο χώρο δίπλα στην Παιδική Χαρά και όπως πάντα με περίφραξη και χωρίς νόμιμη χρήση. Από τις προβλεπόμενες εισπράξεις των 120.000 ευρώ, ο ιδιώτης θα έπαιρνε τις 115.000 και ο Δήμος 5.000. Μεγαλύτερο ποσοστό απ΄ ότι παίρνει από την εξοινόμηση του ηλεκτροφωτισμού. Oπότε του φάνηκε καλή συμφωνία.

Η επικεφαλής Μαρία Σιώτου και τα μέλη της παράταξης 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ εκφράζουμε την αντίθεσή μας στις μεθοδεύσεις της δημοτικής Αρχής Αποστολόπουλου και ζητάμε:

– Να ανοίξει άμεσα το Cine Holargos στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού στην Περικλεούς, όπως ήταν πάντα. Έτσι κι αλλιώς το δάπεδο που μόλις φτιάχτηκε, έχει ήδη ξεφτίσει και δεν κινδυνεύει.

– Να γίνει διαγωνισμός με διαφανείς διαδικασίες, έτσι ώστε ο δήμος να πετύχει την καλύτερη τιμή εσόδων.

– Να μην παραχωρηθεί, ούτε να περιφραχτεί κανένας δημόσιος χώρος που χαίρονται και απολαμβάνουν σήμερα ελεύθερα οι συνδημότες μας.

«8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη»

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η ποιότητα των ταινιών ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ !
    έχουμε δει φοβερες ταινίες στον Χολαργό και μόνο. Απο το 2001 που μενουμε Παπάγου ερχόμασταν και στο χειμερινό σινεμα (δημαρχείο) και στο σχολείο (καλοκαιρινό).

    ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ.

    Το παληκαρι που επαιζε τις ταινίες εκείνα τα χρόνια (μελαχρινος, λεπτος, κοντο μαλι) πολυ ψαγμένος .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΛΑΚΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ εα της ΠΟΛΕΜΙΚΉΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Χθες Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 έφυγε από την ζωή, πλήρης ημερών, ο Απτχος (Ι) εα Κωνσταντίνος Χατζηλάκος, ο τελευταίος εν ζωή πιλότος...

Δωρεάν μαστογραφίες για τις γυναίκες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Πρόγραμμα: «Προληπτικές διαγνωστικές εξετάσεις μαστογραφίας κατά του καρκίνου του μαστού», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος για την Πρόληψη του...

Κατέφθασαν τα πρώτα χριστουγεννιάτικα έλατα στην περιοχή μας.

Καθώς μπαίνουμε στο Δεκέμβριο, όλα και πιο πολλά σπίτια ετοιμάζονται να βάλουν τα χριστουγεννιάτικά τους. Μερικοί συμπολίτες μας προτιμούν να στολίζουν φυσικό...

Recent Comments