Αρχική Συμβαίνουν στην Πόλη Κοινωνικά 8 Προτάσεις: Μπρος – πίσω το θερινό σινεμά του Χολαργού

8 Προτάσεις: Μπρος – πίσω το θερινό σινεμά του Χολαργού

Στην πλήρη απαξίωση και κατάργηση ενός θεσμού που αγαπήθηκε όσο λίγοι από την τοπική κοινωνία του Χολαργού και του Παπάγου, οδηγεί τελικά η ανεπάρκεια της διοίκησης Αποστολόπουλου.

Ένας θεσμός που έφτασε τα 38.000 εισιτήρια, που πρόσφερε προσιτό θέαμα σε όλους και ενίσχυε με ένα σοβαρό ποσό τις δράσεις πολιτισμού… το θερινό σινεμά του Χολαργού, θα παραμείνει και φέτος κλειστό.

Ένας εμβληματικός θεσμός, καθώς το Cine Ηolargoς ήταν ένας από τους πρώτους δημοτικούς κινηματογράφους της Αττικής.

Η παράταξη όμως του κ. Αποστολόπουλου έχει πάγια ιδεολογία: Ό,τι είναι πετυχημένο και δημόσιο, το κλείνουμε.

Επιχείρησε να το συρρικνώσει από τα 900 στα 140 καθίσματα, αναθέτοντας για μια ακόμη φορά χωρίς διαγωνισμό σε ιδιώτη, σε έναν εντελώς ακατάλληλο χώρο δίπλα στην Παιδική Χαρά και όπως πάντα με περίφραξη και χωρίς νόμιμη χρήση. Από τις προβλεπόμενες εισπράξεις των 120.000 ευρώ, ο ιδιώτης θα έπαιρνε τις 115.000 και ο Δήμος 5.000. Μεγαλύτερο ποσοστό απ΄ ότι παίρνει από την εξοινόμηση του ηλεκτροφωτισμού. Oπότε του φάνηκε καλή συμφωνία.

Η επικεφαλής Μαρία Σιώτου και τα μέλη της παράταξης 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ εκφράζουμε την αντίθεσή μας στις μεθοδεύσεις της δημοτικής Αρχής Αποστολόπουλου και ζητάμε:

– Να ανοίξει άμεσα το Cine Holargos στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού στην Περικλεούς, όπως ήταν πάντα. Έτσι κι αλλιώς το δάπεδο που μόλις φτιάχτηκε, έχει ήδη ξεφτίσει και δεν κινδυνεύει.

– Να γίνει διαγωνισμός με διαφανείς διαδικασίες, έτσι ώστε ο δήμος να πετύχει την καλύτερη τιμή εσόδων.

– Να μην παραχωρηθεί, ούτε να περιφραχτεί κανένας δημόσιος χώρος που χαίρονται και απολαμβάνουν σήμερα ελεύθερα οι συνδημότες μας.

«8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη»

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η ποιότητα των ταινιών ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ !
    έχουμε δει φοβερες ταινίες στον Χολαργό και μόνο. Απο το 2001 που μενουμε Παπάγου ερχόμασταν και στο χειμερινό σινεμα (δημαρχείο) και στο σχολείο (καλοκαιρινό).

    ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ.

    Το παληκαρι που επαιζε τις ταινίες εκείνα τα χρόνια (μελαχρινος, λεπτος, κοντο μαλι) πολυ ψαγμένος .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

25 Μαρτίου στου Παπάγου (video)

Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στου Παπάγου βρέθηκε η Πολιτεία Παπάγου Χολαργού. Χρόνια πολλά σε όλους.

Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023    17:00     Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με Αρτοκλασία στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Παπάγου «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου».

Το Food Court επιστρέφει…

Στις αγαπημένες μας συνήθειες επιστρέφουμε σιγά σιγά και όπως είναι λογικό, στο έθιμο του μπακαλιάρου και της σκορδαλιάς επιστρέφει στο Food Court...

“Γνωρίζοντας το Σακχαρώδη Διαβήτη… μία ενημερωτική εκδήλωση από την Πολιτεία Παπάγου Χολαργού

Την Τρίτη 28 Μαρτίου και ώρα 19:30 ο Όμιλος Πολιτεία Παπάγου-Χολαργού, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία για το Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ), πραγματοποιούν...

Recent Comments