Αρχική Ψυχαγωγία Κουλτούρα Junior Χαρτοφυλάκιο: Δημιουργήστε κεφάλαιο για την επόμενη γενιά

Junior Χαρτοφυλάκιο: Δημιουργήστε κεφάλαιο για την επόμενη γενιά

To Junior Portfolio της HellasFin έχει δημιουργηθεί για να καλύψει τις προσδοκίες γονιών και παιδιών που επιθυμούν να διασφαλίσουν το οικονομικό τους μέλλον, χτίζοντας σταδιακά και με στόχο, το επενδυτικό τους κεφάλαιο.

Πρόκειται για ένα επενδυτικό χαρτοφυλάκιο μακροπρόθεσμου ορίζοντα, που σκοπό έχει τη δημιουργία και ανάπτυξη κεφαλαίου, ενώ βασικό «κλειδί» για την αποτελεσματικότητά του είναι οι τακτικές ενισχύσεις.

Για τον λόγο αυτό, αποκλειστικά στο Junior Portfolio δίνεται η δυνατότητα να επενδύονται ποσά από 50 ευρώ, με προνομιακό κόστος συναλλαγής. Η επένδυση πραγματοποιείται μέσω επενδυτικού λογαριασμού, στον οποίο συμμετέχουν οι γονείς και το ανήλικο παιδί.

Βασική προϋπόθεση για να πετύχει αυτό το εγχείρημα είναι να γίνει απολύτως κατανοητή η στρατηγική του συγκεκριμένου χαρτοφυλακίου, καθώς και το πόσο σημαντικό είναι να ενισχύετε τακτικά την επένδυση και να επενδύετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το πρώτο βήμα είναι να δημιουργήστε με τη βοήθειά μας, το δικό σας επενδυτικό σχέδιο. Ξεκινήστε με μικρό αρχικό κεφάλαιο και προγραμματίστε τις τακτικές ενισχύσεις του κεφαλαίου ανά μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο, όποτε έχετε τη δυνατότητα, χωρίς δεσμεύσεις. Τηρήστε το αυστηρά και εφαρμόστε το για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι τακτικές ενισχύσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην απόδοση του χαρτοφυλακίου. Εξοικονομήστε από περιττά έξοδα, αποταμιεύστε τα χρηματικά δώρα τρίτων. Δημιουργήστε ένα ετήσιο πρόγραμμα έξτρα ενισχύσεων του χαρτοφυλακίου, όπως σας ταιριάζει. Μπορείτε να επενδύετε από 50 ευρώ και άνω.

Τέλος, διατηρήστε την επένδυση για όσο το δυνατό περισσότερα χρόνια. Εμείς προτείνουμε 15 έτη και άνω, εσείς αποφασίζετε για τη διάρκεια. Ο μεγάλος χρονικός ορίζοντας επένδυσης σε συνδυασμό με την τακτική ενίσχυση του χαρτοφυλακίου, αποτελούν βασικά θεμέλια για την επίτευξη του τελικού στόχου, που δεν είναι άλλος από τη δημιουργία του κεφαλαίου.

Εκτός από την τακτική ενίσχυση του χαρτοφυλακίου, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και η διαχείριση των επενδύσεων. Αυτή είναι η δική μας αποστολή. Ο διαχειριστής του Junior Xαρτοφυλακίου επενδύει σταδιακά (κάθε μήνα) σε συγκεκριμένα διεθνή μετοχικά ETF (στους βασικότερους παγκόσμιους χρηματιστηριακούς δείκτες), σύμφωνα με τις οδηγίες της επενδυτικής επιτροπής της εταιρίας.

Η υπηρεσία Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου της HellasFin επιλέγεται από επενδυτές που επιθυμούν να αναθέσουν τη διαχείριση των επενδύσεων τους σε εξειδικευμένους διαχειριστές της εταιρείας. Προσδιορίζεται το επενδυτικό προφίλ, βάση των

πληροφοριών που ο επενδυτής παρέχει σχετικά με την ανοχή στον κίνδυνο, τον επενδυτικό ορίζοντα και τον στόχο της επένδυσης.

Οι επενδυτικές αποφάσεις λαμβάνονται και εκτελούνται εντός των αυστηρών συμβατικών και επενδυτικών ορίων, που ο ίδιος ο επενδυτής έχει θέσει. Με γνώμονα τις αποφάσεις της Επενδυτικής Επιτροπής, τις εξελίξεις στις παγκόσμιες αγορές και το προφίλ του επενδυτή, ο διαχειριστής συνθέτει και αναπροσαρμόζει τους συντελεστές που διαμορφώνουν τη συσχέτιση απόδοσης – ρίσκου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το χαρτοφυλάκιο δημιουργείται για κάθε επενδυτή ξεχωριστά. Ο επενδυτής ανοίγει ένα επενδυτικό λογαριασμό διαχείρισης Junior Χαρτοφυλακίου. Μας αποστέλλετε τα έγγραφα που απαιτούνται και σας ανοίγουμε δωρεάν τον επενδυτικό λογαριασμό για να ξεκινήσετε.

Στην HellasFin πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του επενδύοντας συστηματικά και με μακροπρόθεσμο προγραμματισμό στην παγκόσμια χρηματιστηριακή αγορά. Πιστεύουμε επίσης ότι μπορεί να εξοικονομήσει τα χρήματα της επένδυσης ξοδεύοντας λιγότερο σε περιττά υλικά αγαθά και διαχειριζόμενος εξυπνότερα τις χρηματικές του ανάγκες. Όταν μάλιστα αυτή η «εξοικονόμηση» ενισχύει τακτικά το επενδυτικό του κεφάλαιο, τότε το όφελος είναι διπλό για εκείνον.

Το Junior Portfolio της HellasFin είναι προσαρμοσμένο ειδικά για παιδιά και γονείς που θέλουν από σήμερα να ξεκινήσουν με 50 ευρώ και άνω, χωρίς περιορισμούς και όρια για το πότε θα ενισχύουν την επένδυση (όποτε μπορούν) και για το πότε θα τελειώσουν το επενδυτικό τους πρόγραμμα (όποτε το επιθυμούν).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Βρέθηκε σκυλάκι στο Χολαργό

Από τους "Φίλοι ζώων Παπάγου-Χολαργού" Το σκυλάκι είναι στο μαγαζί του Μπαλντα Βαγγελη στο Bolaloca . Είναι πολύ φοβισμένο. Βρισκεται στο Χολαργο στο νταμάρι τέρμα οδός...

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Σε λειτουργία η πλατφόρμα «Μάθε πού ψηφίζεις»

Σε λειτουργία τέθηκε  η ψηφιακή πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε πού Ψηφίζεις» στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://mpp.ypes.gov.gr/ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Μέσω...

Χειροτερεύει η κατάσταση των πεζοδρομίων στο Χολαργό

Πολλές είναι οι αναφορές που γίνονται για την κατάσταση των πεζοδρομίων στην πόλη του Παπάγου και του Χολαργού. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι...

Δημήτριος Σ. Τασσόπουλος: Οι λόγοι της υποψηφιότητας μου με τον Δημήτρη Οικονόμου

Δημήτριος Τασσόπουλος: Οι λόγοι της υποψηφιότητας μου με τον Δημήτρη Οικονόμου. Ο κύριος Δημήτριος Τασσόπουλος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Σύγχρονη Πολιτεία Παπάγου Χολαργού.

Recent Comments