Home Η πόλη μαςΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Έχασε την ένσταση η Σιώτου…

Έχασε την ένσταση η Σιώτου…

by Νάντια Γρινιεζάκη

Απερρίφθη πανηγυρικά η ένσταση της κ. Σιώτου, επικεφαλής του κεντροαριστερού συνδυασμού “8 προτάσεις” για ακύρωση του εκλογικού αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Χθες επιβεβαιώθηκε από το Εκλογοδικείο Αθηνών αυτό που όλοι καλά γνωρίζαμε και η κ. Σιώτου καλύτερα απ όλους…ότι δεν ετίθετο κανένα θέμα αλλαγής του εκλογικού αποτελέσματος αφού από πουθενά δεν προέκυπτε αριθμός ακύρων ψηφοδελτίων ικανός να αλλάξει τα αποτελέσματα… Ο κ. Οικονόμου παραμένει επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με ποσοστό περίπου 45% στο β’ γύρο.

Η κ. Σιώτου σε μια νέα προσπάθεια αποπροσανατολισμού των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων της που κατάλαβαν ότι σιωπηρά στήριξε Αποστολόπουλο στο β` γύρο ,έκανε την απέλπιδα κίνηση ένστασης στο Εκλογοδικείο αν και .. χαμένη από χέρι.

Φυσικά η ένσταση απερρίφθη και η κ. Σιώτου μετά από 9 χρόνια συνεχούς διαμαρτυρίας στην κακοδιοίκηση Αποστολόπουλου θα πρέπει να απαντήσει στους ψηφοφόρους της στο ερώτημα που καίει… «Τί ψήφισε κατά ….συνείδηση στο Β γύρω των εκλογών…;;;;» Σίγουρα δεν ψήφισε Οικονόμου.

Τελικά, όταν πετροβολά κανείς τη δημοτική αρχή δικαιολογώντας την καρεκλίτσα του έχει πλάκα αλλά όταν έρχεται η ώρα της αλλαγής και στηρίζει την ίδια δημοτική αρχή έχει…σκοπιμότητα!!!

Αγαπητή κ. Σιώτου συνεχίστε αλλά 5 χρόνια να διαμαρτύρεστε εντόνως και πού ξέρετε στις επόμενες εκλογές μπορεί να κατεβείτε και με το ψηφοδέλτιο του κ. Αποστολόπουλου…

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΙΡΟΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

E-MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ