Home Συμβαίνουν στην ΠόληΗ ΓΝΩΜΗ Διαβάστε το άρθρο του Δημήτρη Οικονόμου από τη στήλη Γνώμη,της εφημερίδας ¨Πολιτεία Παπάγου -Χολαργού¨,που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Διαβάστε το άρθρο του Δημήτρη Οικονόμου από τη στήλη Γνώμη,της εφημερίδας ¨Πολιτεία Παπάγου -Χολαργού¨,που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Αγαπητοί συμπολίτες , αγαπητοί μου φίλοι και γείτονες,
Σας ευχαριστώ θερμά για την αγάπη, την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη σας στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους ψηφοφόρους Παπάγου και Χολαργού που με συνείδηση ευθύνης για την πόλη μας προσήλθαν στις κάλπες και έδωσαν στην “Σύγχρονη Πολιτεία Παπάγου-Χολαργού” 44,32% καθιστώντας την τη μείζονα αντιπολίτευση.
Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού οι οποίοι με ήθος, αξιοπρέπεια, δυναμισμό και απόλυτη συνεργασία αγωνίστηκαν για την ανανέωση στην πόλη που όλοι αγαπάμε. Η ομάδα μας παραμένει ενωμένη αποτελώντας τη μοναδική επιλογή στα πολιτικά δρώμενα της πόλης μας.
Ευχαριστώ τους υποψηφίους συμβούλους έτερων συνδυασμών που με θάρρος, ευθυκρισία, πολιτική αξιοπρέπεια και αίσθημα ευθύνης προς τους πολίτες, μας στήριξαν τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, ψηφίζοντας την ανανέωση και την αλλαγή , διαφωνώντας ουσιαστικά με τους επικεφαλής των συνδυασμών τους.
Εύχομαι μια καλή και γόνιμη θητεία στη δημοτική αρχή .
Συνεχίζουμε δυναμικά με προτάσεις και ήθος για την πόλη που αγαπάμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΙΡΟΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

E-MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ