Στην χειρότερη ίσως κατάστασή της μέχρι σήμερα, βρίσκεται η πλατεία Κονίτσης στου Παπάγου ή για όσους δεν την γνωρίζουν αναφερόμαστε στην αφετηρία – τέρμα του λεωφορείου 409 στου Παπάγου.
Με μία σύντομη βόλτα από το σημείο τα προβλήματα και η αντιαισθητική εικόνα που αντικρίσαμε δεν χαρακτηρίζει με τίποτα της κηπούπολη του Παπάγου μας αλλά ούτε ανταποκρίνεται στα υψηλά τέλη που πληρώνουν οι συνδημότες μας.
Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους και δυστυχώς ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα.
Παγκάκια σπασμένα και μισα, ή ακόμη και κουφάρια από αυτά. Κερματοδέκτες σπασμένοι. Μουτζούρες πάνω σε δημόσια περιουσία, πεζοδρόμια σπασμένα σε χίλια κομμάτια αλλά και επικίνδυνοι σκουριασμένοι και παμπάλαιοι κάδοι που πιο πολύ δυσχεραίνουν παρά εξυπηρετούν!
Καμία μέριμνα για κατοίκους και επιβάτες που χρησιμοποιούν συνεχώς το σημείο με αποτέλεσμα να υποβιβάζεται μόνιμα το προάστιο μας!






