Home Η πόλη μαςΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Σύγχρονη Πολιτεία Παπάγου Χολαργού – Αλ.Νομικός : H Δημοτική αρχή οφείλει να δώσεις απαντήσεις για την ασφάλεια των πολιτών

Σύγχρονη Πολιτεία Παπάγου Χολαργού – Αλ.Νομικός : H Δημοτική αρχή οφείλει να δώσεις απαντήσεις για την ασφάλεια των πολιτών

by Νάντια Γρινιεζάκη

Στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του ΔΣ του Δήμου, ο κύριος Αλέξανδρος Νομικός από τον συνδυασμό “Σύγχρονη Πολιτεία Παπάγου Χολαργού” με επικεφαλής τον κύριο Δημήτρη Οικονόμου, έθεσε το θέμα ασφάλειας των συνδημοτών μας αλλά και της Δημοτική περιουσίας.

Τα τρία ειδικά τελευταία χρόνια οι βανδαλισμοί δημόσιας αλλά κυρίως ιδιωτικής περιουσίας και οι κλοπές, καλπάζουν στο Δήμο μας.

Ο κύριος Νομικός ρώτησε το ΔΣ αν θα υπάρξει σχέδιο με συγκεκριμένες δράσεις και χρονοδιάγραμμα.

Η απάντηση του Δημάρχου:

O Δήμαρχος τόνισε πως η ασφάλεια των Δημοτών και της Δημοτικής περιουσίας είναι κάτι που ασφαλώς ανησυχεί και απασχολεί τη Δημοτική αρχή. Το θέμα βέβαια άπτεται στην Ελληνική Αστυνομία και στο αρμόδιο Υπουργείο περισσότερο. Επιβεβαίωσε με τα στοιχεία που έχει, ο Δήμαρχος πως το Αστυνομικό τμήμα στον Χολαργό είναι υποστελεχομένο αφού στις οργανικές θέσεις βρίσκονται 25 άτομα αντί για 60 και στο τμήμα ασφαλείας 18 αντί για 31.

Επισήμανε τέλος:

  • πως έχει γίνει επικοινωνία μέσω επιστολών με τον αρμόδιο Υπουργό.
  • Θα πραγματοποιηθούν δράσεις ενημέρωσης σε σχολεία και ενήλικες
  • Έχει αυξηθεί το αίσθημα ασφάλειας, μετά την τοποθέτηση του led φωτισμού
  • έχουν μπει πιλοτικά κάμερες σε μερικά σημεία του Δήμου
  • και ο διαγωνισμός για την εταιρεία security είναι στον αέρα.

Τα συμπεράσματα δικά σας….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΙΡΟΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

E-MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ