Το τραγικοκωμικό γεγονός που σημειώθηκε χθες, ανάρτησε συνδημότισσά μας με την ΕΥΔΑΠ όπου η υπάλληλος προσπαθούσε να την πείσει πως υπάρχει πηγάδι στη συγκεκριμένη περιοχή και πως δεν ευθύνεται η εταιρεία για το νερό που τρέχει.
Δείτε παρακάτω την μαρτυρία της:
Καραλή και Βερση γωνία …μόλις χθες η μπουλντόζα γκρέμισε ένα σπίτι για να γίνει πολυκατοικία …Μέχρι εδώ καλά…Από το πρωί όμως έτρεχε ποτάμι νερό από κάποιο σωλήνα μες στο οικόπεδο…Επανειλημμένα επικοινώνησα με την ΕΥΔΑΠ…Όταν τελικά με πήραν τηλέφωνο και μου ανακοίνωσαν ότι η βλάβη δεν είναι δική τους υπόθεση γιατί είναι μέσα στο οικόπeδο!
Μου είπαν δε ότι το ρολόι δε δείχνει να προχωράει…άρα το νερό δεν είναι της ΕΥΔΑΠ…Με ρώτησαν αν υπάρχει κάποιο….πηγάδι ή κάποια αντλία… Όπως αντιλαμβάνεστε έμεινα άφωνη! Διαμαρτυρήθηκα έντονα και μου είπαν να επικοινωνήσω με τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου, Που γνωρίζω ότι έχει πεθάνει εδώ και 10 χρόνια και σίγουρα το ‘χουν πάρει κληρονόμοι τους οποίους δε γνωρίζω. Μου είπαν να βρω τον κατασκευαστή…Ένιωσα σαν να υποτιμάται η νοημοσύνη μου όταν μου είπαν από την ευδάπ ότι πιθανόν υπάρχει κάποιο πηγάδι
Σήμερα και συγκεκριμένα πριν περίπου μία ώρα η ζημιά αποκαταστάθηκε μετά την συμβολή και δημοτικών δυνάμεων. Αν εξαιρέσει κανείς το λυπηρό περιστατικό χθες το βράδυ της υπαλλήλου της ΕΥΔΑΠ που προσπαθούσε να μας πείσει ότι το νερό ανήκε σε πηγάδι όλοι Οι υπόλοιποι υπάλληλοι ήταν επαγγελματίες! Μας ενημέρωσαν δε ότι ο αγωγός έσπασε από την μπουλντόζα που ξεκίνησε εργασίες στο οικόπεδο. Ελπίζω να μεριμνήσει ο μηχανικός αναλόγως. Ήδη προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί του!
*Η φωτογραφία είναι γενική από το διαδίκτυο


