Home Η πόλη μαςΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ο Δημήτρης Οικονόμου στους δρόμους του Άνω Χολαργού Συζητά με τους δημότες.

Ο Δημήτρης Οικονόμου στους δρόμους του Άνω Χολαργού Συζητά με τους δημότες.

by Νάντια Γρινιεζάκη

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξής «Σύγχρονη Πολιτεία Παπάγου-Χολαργού» και Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Οικονόμου ξεκίνησε την διά ζώσης επικοινωνία του με τους δημότες και τους κατοίκους του Χολαργού.

Συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Αλέξανδρο Νομικό επισκέφθηκε τον Άνω Χολαργό και συνομίλησε με τους συνδημότες μας ακούγοντας τα προβλήματα και τις προτάσεις τους.

Οι δημότες επεσήμαναν διάφορα φλέγοντα ζητήματα που τους απασχολούν ζητώντας λύσεις και επισημαίνοντας την απουσία της δημοτικής αρχής.

Η διά ζώσης επικοινωνία του Δημήτρη Οικονόμου με τους συνδημότες μας θα συνεχιστεί σε όλες τις γειτονιές του δήμου μας.

 

Γραφείο Τύπου

Σύγχρονης Πολιτείας Παπάγου-Χολαργού

 

 

Γραφείο Τύπου Σύγχρονης Πολιτείας Παπάγου-Χολαργού

e-mail: press.sygxronipoliteia@gmail.com

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΙΡΟΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

E-MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ