Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το σιριαλ που ξεκίνησε στις 24 Αυγούστου και διαδραματίζεται ακόμη και σήμερα με ένα άκρως επικίνδυνο σημείο του οδοστρώματος στην οδό Ρουπελ. Συνδημότισσά μας εντόπισε την τρύπα και ανέφερε το γεγονός όπως και την επικινδυνότητα από τις 24 Αυγούστου.

Μετά απο την ενημέρωση υπήρξε ανταπόκριση από τους αρμόδιους αλλά δυστυχώς πρόχειρη με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ημέρες να έχει υποχωρήσει και πάλι η πίσσα καθώς υπάρχει τρύπα είναι βαθιά και θέλει πρώτα τσιμέντο ή κάποια άλλη προεργασία πριν πέσει η πίσσα.

Και ένω υπήρξε και πάλι ενημέρωση απο τη συνδημότισσά μας αφού ήταν μαθηματικά βέβαιο πως η πίσσα θα υποχωρήσει και σε μία επίσης βροχή θα χειροτερεύσει η κατάσταση, η αδιαφορία νίκησε με αποτέλεσμα τις παρακάτω εικόνες.


Τον πολύτιμο προσωπικό χρόνο, επικοινωνίας, διαφωνίας και ειρωνείας που έλαβε η συνδημότισσά μας, δεν μπορούμε να μην τα υπολογίσουμε. Ταλαιπωρία και μόνο δυσκολίες για τα αυτονόητα! Ένα άκρως επικίνδυνο σημείο το οποίο κάνουν πως δεν βλέπουν μερικοί και παίζουν με την ασφάλειά μας!
Η πόλη μας δεν χρειάζεται πιλοτικές εφαρμογές αλλά πρακτικές που διασφαλίζουν ΑΜΕΣΑ την ασφάλεια και την ομαλή κυκλοφορία!


